8 Haziran 2009

Vali Duruer’ den Spor’a ve Sporcu’ ya Destek

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/sporadestek.gif
Mardin merkez ve ilçelerdeki spor faaliyetlerini geliştirmek ve spor müsabakalarına katılmak için yapılan hazırlıklarda karşılaşılan sorunları değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilik Nişli toplantı salonunda yapılan, ildeki spor faaliyetlerini geliştirme ve Mardin’i spor müsabakalarında başarılı bir şekilde temsil etmek için gerekli ihtiyaçları belirleme ve karşılaşılan sorunları giderme toplantısına, Vali Hasan Duruer, Belediye Başkanı M. Beşir Ayanoğlu, Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer, Milli Eğitim Şube Müdürü M. Rıza Ayaz, çeşitli Spor Kulüpleri Başkanları, Merkez ve İlçede görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldı.

İlimizde Spor’u ve Sporcu’yu geliştirmede karşılaşılan problemleri tespit etmek ve bu sıkıntıları gidermek için böyle bir toplantının yapıldığını belirten Vali Duruer; “Spor hayatın içinde hava, su, gece, gündüz, sanayi, ticaret kadar önemli bir etkendir. Spor’a ilgi duyan, sporla yatıp kalkan toplumlar ve insanlar sağlıklı düşünürler ve sağlıklı işler yaparak verimliliği artırırlar. Bulundukları şehre büyük katkılar sağlarlar. Eğitim, Sağlık, Sanayi, Ticaret ne kadar önemliyse, spor da o kadar önemlidir. Ben her tür amatör spor’u destekliyorum ve destekleyeceğim. Yeter ki bu konuda bir çaba bir çalışma olsun” dedi.

Toplantıya katılan beden eğitimi öğretmenleri ise; ilimizde yetiştirilen sporcuların son yıllarda İlimizi, gerek il’ler gerekse ülke düzeyinde yapılan çeşitli spor müsabakalarında çok iyi temsil ettiğini ve bir çok dalda birincilik ve önemli dereceler elde ettiklerini belirttiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum