9 Haziran 2009

Yeşilli YİBO’dan Yılsonu Sergisi..

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/yesilliyibo09.gif

Yeşilli ilçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu Teknoloji Tasarım Şenliği ve Resim Sergisi Vali Hasan Duruer tarafından törenle açılışı yapıldı.

Açılışa Vali Hasan Duruer’ in yanı sıra Yeşilli Kaymakamı Murat Girgin, Belediye Başkanı Enver Sağlam, Yeşilli Emniyet Amiri Aydın Özdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Adnan Abdulvahitoğlu, kurum daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Serginin açılışında konuşan Okul Müdürü Bünyamin Bilen, Okulun 2000 yılında faaliyete girdiğini belirterek, “okulumuzda 220’si kız olmak üzere 470 öğrenci öğrenim görmektedir. Modern Teknik Donanıma sahip okulumuzda öğrencilerimiz, en son teknoloji ile öğrenim görmektedirler” dedi.

Serginin açılış kurdelasını kesen Vali Hasan Duruer’ de , “İlk defa bir ilçede sergi açılışında bulunuyorum. Bu da size nasip oldu. Yeşilli küçük fakat her gün daha gelişen ve modernleşen bir ilçemiz. Bunda değerli Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın ve Kurum Amirlerimizin katkısı çok büyük. İlçemizin gidişatından çok memnunum. İnşaallah daha da iyi olacaktır.” dedi.

Teknoloji Tasarım ve Resim Sergisinde, öğrencilerin yaptıkları yağlı boya, karakalem resimler ve maket icatlar sergilendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum