1 Temmuz 2009

İstanbul'dan Santana geçecek

http://www.gundem-online.com/resimler/santana.jpg
Tüm dünyada Latin-rock tarzının en büyük temsilcilerinden biri olarak kabul edilen Carlos Santana'nın İstanbul konseri için geri sayım başladı. IKSV tarafından düzenlenen Santana konseri 6 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.00'de Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleşiyor.

Latin-rock tarihinin efsane isimlerinden Carlos Santana'nın 20 yıllık bir aradan sonra İstanbul'da vereceği konser İstanbullu müzikseverlerden büyük ilgi gördü. Santana'nın Türkiye'nin 6 Temmuz'da Kuruçeşme Arena'da vereceği konser için indirimli olarak satışa sunulan biletler şimdiden tükendi. Müzikseverlerin heyecanla beklediği Santana konseri için indirimli olarak satışa sunulan biletlerle birlikte; sınırlı sayıda satışa çıkarılan sahne önü biletlerine de ilgi büyük oldu ve kısa bir süre içinde tükendi. Santana'nın İstanbul konseri için kalan biletlerin satışına devam ediliyor. Konser gününe kadar bilet fiyatı 110 TL olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum