2 Temmuz 2009

Katı Atık Projesi Onaylandı

Yeşilli Zeytinli Köyü yolu üzerinde yapılması düşünülen Katı Atık Tesisleri’nin projesi onaylandı. Projenin bir ay içinde ihaleye çıkacağı bildirildi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeprje.jpg
Mardin Belediye Başkan Yardımcısı Zülfikar Gerkez, Mardin’in 50 yıllık çöp sorununu çözecek proje için Çevre ve Orman Bakanlığı’nda bir dizi görüşmelerde bulundu.

Mardin Belediye Başkan Yardımcısı Zülfikar Gerkez, yaptıkları görüşmeler sonucu katı atık projesinin onaylandığını ve bir ay içinde de ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi.

Mardin Belediye Başkan Yardımcısı Zülfikar Gerkez, Çevre Bakanlığı Müsteşarı Sedat Kadoğlu, Çevre Bakanlığı Genel Müdürü Prof.Dr.Lütfü Atak ile Genel Müdür Yardımcısı Cevat Yaman ve ile görüştü.

Çevre ve Orman Bakanlığı’nın Finansmanını karşılayacağı ve Mardin’in 50 yıllık çöp sorunu halledileceği Katı Atık Projesi 7,5 milyona mal olacak. Katı Atık Depolama ve Bertarafı Projesiyle vahşi depolama sisteminden düzenli depolama sistemine geçilecek.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum