3 Temmuz 2009

Mardin Belediyesi Okulların Su Depolarını Temizleyecek

Mardin Belediyesi, Okulların Su Depolarını Temizlemek İçin Harekete Geçti. Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, Yaz Dönemi Boyunca Okulların Su Depolarının Belediye Tarafından Temizleneceğini Belirtti.
http://www.ornekdepo.com/images/hizmetlerimiz.jpg
Başkan Ayanoğlu, Bu Kararı, Okullardan Alınan Su Numunelerinin Laboratuvarlarda İnceledikten Sonra Aldıklarını Söyledi.
Mardin Belediyesi, okulların su depolarını temizlemek için harekete geçti. Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, yaz dönemi boyunca okulların su depolarının Belediye tarafından temizleneceğini belirtti. Başkan Ayanoğlu, bu kararı, okullardan alınan su numunelerinin laboratuvarlarda inceledikten sonra aldıklarını söyledi.
Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, açıklamasında, yapılan inlemelerden sonra okulların su depolarını temizlemek için harekete geçtiklerini ifade etti. Ayanoğlu, "Mardin Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tüm okulların su depolarında klor ölçümü ve temizliğinin yapılması için ön araştırmasını tamamladı. Verilen rapor doğrultusunda oluşturduğumuz temizleme ekipleri, sağlık ekipleri gözetiminde okulların su depolarını tek tek temizleyecek. Öğrencilerimize sağlıklı su içirmek için depoların temizliğini okullar açılmadan önce bitirmeye çalışacağız." dedi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum