18 Temmuz 2009

MARDİN BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR


Mardin Belediyesi şehir merkezindeki yolların yapımına devam ediyor. Gül Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu önündeki yola 500 metre parke taşı döşendi.Öte yandan belediye hizmet binasının arka tarafında bulunan yolda ki parke taşı döşeme işi bitirilmek üzere.

Mardin Belediyesi Fen İşleri ekipleri yaz aylarını fırsat bilerek yol yapım çalışmalarına hız verdi. Mardin’de parkesiz yol kalmayacağını söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, belli bir program dahilinde sokak ve caddelerin parke taşı ile döşeneceğini söyledi.Ayanoğlu “Toprak kaymasının önlenmesi ve yeşillendirme çalışmaları için belediye tarafından yapımına başlanan Eminettin Mahallesi’ndeki duvar inşaatı da bitirilmek üzeredir dedi.”

Duvarın yapımından son derece memnun olduklarını söyleyen Eminettin Mahallesi sakinleri, yeşillendirme çalışmalarının bitmesi durumunda mahallelerinin daha güzel bir görünüm kazanacağını ifade ederek belediye başkanına teşekkür ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum