4 Temmuz 2009

Mardin Kartalları Tuğba Ekinci'nin parçaları ile coştu

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları kapsamında Mardin’de sahne alan Tuğba Ekinci gece boyunca Beşiktaşlıları coşturdu.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifetekinci.jpg
Bilen Otel’de düzenlenen yemekli programda sahneye çıkan Tuğba Ekinci hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Gecede konumu itibarı ile takım tutmadığını söyleyen Ekinci’nin, gece boyunca sanat dünyasını eleştirmesi ise dikkat çekti. Giydiği dekolteli elbisesinden dolayı zor anlar yaşayan Ekinci, sahne performansı ile davetlileri gece boyunca coşturdu.

İbrahim Tatlıses’in hem sesini hem de programlarını çok beğendiğini söyleyen Tuğba Ekinci, Gülben Ergen’i ise eleştirdi. Gülben Ergen’in yapmacık davranışlar içinde olduğunu öne süren Ekinci, “Gülben Ergen’i anlamada zorlanıyorum. Hülya Avşar’a atıp tutuyor, arkasında sarılıyor. Gülben Hülya Avşar’ın sayesinde şöhret oldu onu unutmasın. Bir çok sanatçı yada star gibi olanlar hep birilerinin sayesinde şöhret merdivenlerine tırmanıyor. Bende Hülya ablamdan çok şey aldım.”şeklinde konuştu.

Ekinci’nin “O Şimdi Asker” parçası bitiminde asker selamı da verdiği geceye Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy, Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kadir Opuş, İkinci Başkan Dr. Adem Özden ve Fotospor Gazetesi yazarlarından Hayri Ülgen ve Fotomaç Gazetesi yazarlarından Turgay Demir’in yanında çok sayıda davetli katıldı. Beşiktaş marş ve şarkılarının hem bestekârı hem de solisti olan Birol Can söylediği marşlarla geceye ayrı bir renk kattı.

Gecede Tuğba Ekinci’den önce sahne alan Popstar Banu isimi ile sahneye çıkan sanatçının “Çile Bülbülüm Çile” parçası esnasında nakaratları tekrarlayan davetlilere dil sürçmesinden dolayı “Allah Size Kurban olsun” demesi ise davetlilerin tepkisini çekti.

Mardinli taraftarların gerçekleştirdiği gece de Beşiktaş Tv’de yayınlanması için kamera çekimi ve ropörtajlar yapıldı. Taraftarlar bol bol eğlenip sanatçı, yönetici ve yazarlarla fotoğraf çektirdi.

Gecenin en güzel tarafı bu güzel organizede renk ve takım ayrımı yapmadan Beşiktaşlıların yanında Fenerlisi, G.Saraylısı ve Trabzonlusu bu güzel gecede yer aldı ve doyasıya eğlendi. Mardin’de yaşayanların tüm dünyaya mesaj olarak verdiği hoşgörü, dostluk ve sevgi bu güzel gecede de kendini gösterdi.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/E8D_taraftarlar.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum