16 Temmuz 2009

Mardin Life ekibi'ne sıcak karşılama


Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar'ın davetlisi olarak Eskişehir'e 4 günlük bir ziyaret gerçekleştiren Mardin Life Dergisi yayın kurulu üyeleri kente bulunan Mardinli İşadamları Nasrettin – Turan Demir kardeşler tarafından verilen yemeğe de katıldılar.

Mardin eski valisi olan Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar ile eşi Yrd. Doç. Dr Arzu Kılıçlar’ın konuğu olarak Eskişehir’e giden Mardin Life Dergisi İmtiyaz Sahibi Rıdvan Fidan, Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş, Yayın Koordinatörü Kadir Üründü, Yayın Kurulu Üyeleri Dr. İbrahim Özcoşar, Mehmet Fidan ile Ekrem Arslan Eskişehir’de kentin tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı buldular.

Eskişehir Valiliği’nin konuğu olarak kentte bulunan Mardin Life grubu Vali Mehmet Kılıçlar tarafından kentte gezdirildikten sonra Eskişehir’de ikamet eden Mardinli işadamları Nasrettin ve Turan Demir kardeşler tarafından bir bağ evinde onurlarına verilen yemeğe katıldılar. Eskişehir’e bağlı Keskin Köyündeki bağ evinde onurlarına verilen yemeğe katılan Mardin Life Dergisi İmtiyaz sahibi Rıdvan Fidan, Eskişehir’e yaptıkları ziyaretin başından sonuna kadar kendilerini bir an bile yalnız bırakmayan Nasrettin ve Turan Demir kardeşlere sıcak ve samimi misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Eskişehir’de faaliyet gösteren Baran İnşaat Şirketi Sahibi Nasrettin Demir ile Midas Yapı Denetim ile Frigya Yapı Denetim Firmalarının Sahibi olan Turan Demir’in tıpkı daha önce gerçekleştirdikleri Eskişehir ziyaretinde olduğu gibi, bu kez Vali Mehmet Kılıçlar’ın daveti üzerine gerçekleştirdikleri ziyaret süresince de Demir kardeşlerin kendilerini yalnız bırakmadığına işaret ederek; “Mardin Life Dergimizin Yayın Kurulu olarak Eskişehir’e yaptığımız ziyaret sırasında, Dergimizin Eskişehir’deki gönüllü neferleri gibi çalışıp, kentimizin tanıtımına katkıda bulunan çok değerli hemşerilerimiz Nasrettin,Turan ve Hamdullah Demir kardeşlere teşekkür ediyoruz. Gezimiz süresince bizleri bir an bile yalnız bırakmadılar. Bağ evinde onurumuza verilen yemeğin lezzetine güler yüzlü ve sıcak misafirperverlikleri ile lezzet kattılar. Mardin’in tanıtımını kendilerine misyon edinen Mardin Life Dergisi'nin yayın kurulu üyeleri olarak Demir kardeşlere bir kere daha teşekkürü borç biliyoruz" şeklinde konuştu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum