16 Temmuz 2009

Öğrencilere “Necmettin” Sürprizi

Gönül Projesi kapsamında Ankara’dan Mardin’e gelen öğrencilere gezilerinin dördüncü gününde sürpriz bir ziyaret yaptırıldı. Akşam yemeği için gittikleri Artuklu Kervasaray’da Necmettin’i karşılarında gören öğrenciler neye uğradıklarını şaşırdı.

Gündüzleri Mardin’in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin gezdirilip akşamları ise yöreye uygun etkinliklerin, müzik dinletilerinin ve yarışmaların yapıldığı gezide öğrencilere bir de sürprizler hazırlandı. Bu sürprizlerden biri de önceki akşam Artuklu Kervansarayda yaşandı.

Necmettin’le fotoğraf çekme sırası…

Akşam yemeğini yemek üzere Artuklu Kervansaray’a götürülen Ankaralı misafir öğrenciler karşılarında televizyonlarda yayınlanan “Yemekteyiz” programından tanıdıkları Necmettin’i görünce gözlerine inanamadılar.

Çığlıklarla yanına koşup bir anda Necmettin’in etrafını saran öğrenciler kendisiyle fotoğraf çekmek üzere sıraya girdiler. Öğrencilerle tek tek tokalaşan Necmettin, uzun süre onlarla sohbet etti.
Mardin’de çok güzel şeyler yaşıyoruz…

Heyecanlarını gizlemeyen öğrenciler televizyon ekranlarından hayranlıkla izledikleri Necmettin’i görmüş olmaktan büyük mutluluk duyduklarını anlattılar.

Mardin’de geçirdikleri her anın inanılmaz güzel olduğunu ifade eden öğrenciler Ankara’ya döner dönmez bu güzellikleri aileleri ve arkadaşlarıyla paylaşmak için sabırsızlandıklarını söylediler.

Mardin’in sıra dışı bir kent olduğunu ve her mekânın tarih koktuğunu söyleyen Ankara Kılıçaslan Lisesi öğrencisi Gencay Toker, Yemekteyiz programından tanıdığı ve ilgiyle izlediği Necmettin’i canlı olarak karşısında görünce çok şaşırdığını belirtti. Necmettin’le karşılaşmış olmasının Mardin’de yaşadığı unutulmaz anlardan biri olduğunu söyleyen Gencay Toker Mardin’de gerçekten bir gönül köprüsü kurduklarının altını çizdi ve bu sıcak ağırlama nedeniyle bütün Mardinlilere teşekkür etti

Öğrencilerin bu ilgisi beni çok sevindirdi…

Yemekteyiz programına çıktıktan sonra bütün Türkiye’de tanınmış bir sima haline gelen Necmettin ise Ankaralı öğrenciler tarafından kendisine gösterilen ilginin kendisini çok sevindirdiğini ve duygulandırdığını belirtti. Yemekteyiz programına çıktıktan sonra artık Mardin’e gelen herkesin mutlaka kendisini de görmeye geldiğini ifade eden Necmettin, her gün yüzlerce kişiyle beraber fotoğraf çektiğim oluyor diyerek sözlerini bitirdi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum