19 Temmuz 2009

SUR DERSHANESİ GELENEĞİ BOZMADI

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C7522347251909870.JPG
Midyat’ta Sur Dershanesi, 2009 Öğrenci Seçme Sınavında (ÖSS) bireysel ve kitlesel alanda göstermiş olduğu başarıl yine adından söz ettirmeyi başardı.

Mardin’in Midyat ilçesinde eğitim-öğretim alanında hizmetine girdiği günden beri adından sık sık söz ettirmeyi başaran eğitim ve disiplininden taviz vermeden göstermiş olduğu çalışmalarla adından söz ettiren Sur Dershanesi yine başarıya imza attı. Ömer Başar, Eşit ağırlıkta 2 puan türünde Midyat 1.si, Türkiye 476.sı oldu. Yine aynı dalda 2’nci, 4’ncü ve5’nci Midyat Sur Dershanesinde oldu.

Sayısal 2 puan türünde ise Midyat 2’nci, 3’ncü,4’ncüve 5’ncisi aynı dershanede başarıyı göğüsledi. Sözel 2 puan türünde de Midyat 1’nci, 3’ncü,4’ncü ve 5’ncisi olan öğrenciler de gurur kaynağı oldu. ÖSS’de Türkiye 476’cı olan Ömer Başar Ailesi ve dershanenin gurur kaynağı oldu.

Büyük başarının sırrı olarak dershane, okul ve aileler arası koordineli çalışmanın sonunda bu başarıyı yakaladıkların altını çizen SUR Dershane Müdürü Cemal İnal, “Bu başarıların tesadüf değil tamamen büyük gayretlerin sonucudur Öğrencilerimizi göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

İnan ayrıca Midyat Sur Dershanesi öğrencilerinin %98’i ÖSS barajını aşarak kitlesel başarıda da kendini gösterdiğini kaydetti.
Babası çiftçi olan ve 7 kardeşin en küçüğü olan Ömer Başar; düzenli çalışma ve öğretmenlerinin yakın ilgisi sayesinde başarıyı yakaladığını söyledi. Ömer Başar; “Boğaziçi üniversitesinde işletme bölümünü istiyorum. Ailemin ve öğretmenlerimin emeğini boşa çıkartmadığım için çok mutluyum. Bundan sonra sınava girecek olan arkadaşlarıma düzenli çalışıp dershane seçme konusunda özenli olmalarını tavsiye diyorum.” diye konuştu.
Hab/Foto :Selahattin Erol
www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum