29 Ağustos 2009

Ankara Kızıltepeliler Derneği'nden Sayıştay başkanına ziyaret

Merkezi Ankara’da bulunan Kızıltepe ve ve Çevresi Sosyal yardımlaşma Kültür derneği yeni görevine başlayan Sayıştay Başkanı Dr. Recai Akyel’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Merkezi Ankara’da bulunan Ankara Kızıltepe ve çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez’in başkanlığında gerçekleşen ziyarete yönetim kurulu üyelerinden Takyeddin Irmak, M.Ali Öner, Numan Ersak ile Edip Öner’de hazır bulundu.

Tokat valiliği görevini yürütürken TBMM’nde milletvekilleri tarafından Sayıştay başkanlığına seçilen Kızıltepe eski Kaymakamı Dr. Recai Akyel, Kızıltepeliler derneğinin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmada; “Ankara Kızıltepeliler Derneği gibi geleceğimiz olan gençlerimizin eğitimine yatırım yapan derneğin temsilcilerini ağırlamaktan dolayı mutluyum. Kızıltepeliler Derneği’nin özellikle eğitime yaptığı yardımların faaliyetlerinde bizzat bulunmuş bir idareci olarak eğitimin önemini kavrayan ve bu uğurda çalışmalarını yoğunlaştıran derneklerle beraber çalışmak bizim için mutluluk vericidir” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaretin heyetine başkanlık eden Ankara Kızıltepeliler Derneği başkanı Fahrettin Enez,” Bugüne kadar görev yerlerinde olduğu gibi Kızıltepe’mizde de başarılı bir görev süreci geçiren Sayıştay başkanımız Sayın Recai Akyel’i yeni görev yerinde ziyaret etme onurunu yaşıyoruz. Sayın Akyel, çok başarılı bir yönetici ama ondan da öncesinde çok saygıdeğer bir insandır. Dernek olarak çalışmalarımızda her zaman desteğini yanımızda gördük. Seçildiği yeni görevinde bir kere daha başarılar diliyoruz.” Şeklinde duygularını dile getirdi.

Kadir ÜRÜNDÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum