3 Ağustos 2009

SAVUR’DA MEYDANA GELEN KAZADA 1 ÇOCUK ÖLDÜ, 3 KİŞİ İSE YARALANDI

http://lh6.ggpht.com/_Hjkac1ftqjA/RvXybTOLkFI/AAAAAAAANE4/td4t33X6ewQ/s640/Savur%20%C4%B0l%C3%A7esi%20www.surgucum.com%20%2852%29.JPGMİDYAT (A.A) – 03–08–2009 – Mardin’in Savur ilçesinde meydan gelen trafik kazasında 1 çocuk öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Savur’dan Mardin’e gitmekte olan Hasan Şimşek yönetimindeki 47 AS 706 plakalı özel taksi, Üçkavak köyü ile Kayatepe köyleri arasında yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Meydan gelen kazada Mehmet Ali Şimşek(4) yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Araçta bulunan ve aynı aileden oldukları belirlenen Zekeriya, Sevgi ve Gülsen Şimşek ise Savur Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin devlet hastanesine sevk edildiler. Sürücü baba Hasan Şimşek ise gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma yetkili makamlarca sürdürülüyor.
SELAHATTİN EROL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum