27 Eylül 2009

Mardin’de Faciaya Kıl Payı

Mardin’de freni boşalan 15 tonluk silindir iş makinesi araçlara ve yayalara çarpmamak için polis karakolunun nöbet kulübesine çarparak durabildi.

Büyük bir facianın eşiğinden dönülen Mardin’de freni boşalan il özel idaresine ait 15 tonluk silindir iş makinesi kentin en işlek caddesi olan birinci caddede 50 metreden sonra önüne çıkan araç ve yayalara çarpmamak için önce boş olan kaldırıma çıktı sonrada polis karakoluna çarptı.

Birinci Cadde Diyarbakır Kapı mevkiinde yokuş aşağı inerken freni boşalan silindirin, kontrolden çıktığını fark eden sürücü Mehmet Akdemir, cadde üzerinde taştan yapılmış polis karakoluna çarparak durabildi.

Şans eseri boş olan nöbet kulübesine çarptıktan sonra durabilen silindir iş makinesinin sürücüsü ise kısa süreli bir şok geçirdi.

Vatandaşlar, iş makinesinin caddede park eden veya seyir halinde bulunan araç ve yayalara çarpmadan nöbet kulübesine çarparak durmasının büyük bir faciayı önlediğini söyledi. İş makinesinin önündeki 31 KT 965 plakalı taksi sürücüsü M.T. üzerine gelen silindiri son anda fark ettiğini belirterek, “Üzerime gelen aracın freninin boşaldığını fark etmemle ne yapacağımı şaşırdım. Allah’a şükür iş makinesinin sürücüsü boş olan kaldırıma çıkmayı akıl etti yoksa silindirin altında kalırdık.”dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum