11 Eylül 2009

Şahkulubey ve Omay'dan üst düzey ziyaretler

Ak Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ile Artuklu Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Serdar Bedii Omay, Ankara'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü makamında ziyaret etti.

Milletvekili Bekin Şahkulubey ve Artuklu Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Serdar Bedii Omay, Salı günü Ankara'da gerçekleştirdikleri ziyaret proğramında Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bakanı- Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç tarafından yrı ayrı kabul edildiler. Salı günü saat 14’te ilk olarak köşkte kabul edilen Milletvekili Bekin Şahkulubey ve Rektör Omay, Üniversite çalışmaları ile ilgili Cumhurbaşkanı’na bilgi sunarak, Üniversitenin çalışmaları ve kurumsallaşmasının tamamlanması hususunda Cumhurbaşkanından destek istediler. Kabulde yeni kurulan Artuklu Üniversitesi ile ilgili Cumhurbaşkanı Gül’e bilgi veren Rektör Serdar Bedii Omay, Cumhurbaşkanı Gül’ü üniversitenin yeni öğretim yılı açılış törenlerine davet etti. Üniversitelerin bulunduğu şehirlerle bütünleşmesine çok önem verdiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Gül, Mardinli hayırseverlerin de destekleriyle Artuklu Üniversitenin hedeflerine ulaşmasının kolaylaşacağını belirtti.
K.Ü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum