31 Ekim 2009

Alevcan, Telekom Diyarbakır Bölge Müdürlüğüne atandı

Başarılı çalışmaları ile gündeme gelen Mardin Telekom İl Müdürü Ahmet Alevcan Diyarbakır Bölge Müdürlüğü’ne atandı.

Telekom tarafından iş süreçlerinin kontrolünü daha etkin sağlamak amacıyla oluşturulan 12 bölge arasında yer alan Anadolu Merkez Diyarbakır Bölge Müdürlüğü’ne bölge müdür yardımcısı olarak atanan Ahmet Alevcan, veda ziyaretlerine başladı.

Mardin’de 2006 yılında İl Telekom Müdürü olarak göreve başlayan Ahmet Alevcan, veda ziyaretleri kapsamında başta Mardin Valisi Hasan Duruer ve Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu olmak üzere bütün ilçe Belediye Başkanı ve Kaymakamlarını tek tek ziyaret etti.

Mardin merkez ve ilçelerinde yaptığı başarılı çalışmaları ile tanınan Ahmet Alevcan, veda turlarını gazetemiz haber merkezini ziyaret ederek tamamladı.

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rıdvan Fidan ve Mardin’de görev yapan ulusal medya temsilcilerinden DHA Muhabiri, Nezir Güneş, Zaman Gazetesi Muhabiri Şeyhmus Edis, TRT-Sabah Muhabiri Ekrem Arslan ve İHA Muhabiri Murat Akgül ile bire bir görüşerek helallik isteyen Alevcan, “Üç yılı aşkın süredir Mardin’de hizmet verdim ve sağ olsun hiçbir gün birbirimizden incinmedik, kırılmadık, Bize sürekli destek oldunuz. Önemli iş birliğimiz oldu ve önemli projeler başardık. Mardin için hem altyapı hem de üst yapı olmak üzere bütün eksiklerini giderdik. Mardin’in en ücra noktasındaki mezramızda bile artık dijital santralımız var. Bu konuda Mardin’e büyük yatırımlar yaptık. Son olarak tarihi kentte tarihi mirasa olan duyarlılığımızı da Telekom binamızın iki katını yıkarak gösterdik. Son olarak kurumumuza ait modern ve çağdaş bir bina kazandırıp çok kısa bir sürede inşaatını bitirip önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Bundan sonra da Mardin’inin ve Mardinlinin her zaman emrindeyiz. Burada ömrümüzün en güzel günleri geçti. Mutlu mesut ayrılıyoruz. Allah razı olsun hepinizden.”dedi.

BAŞARILI BİR BÜROKRAT

Alevcan’ın başarılı bir bürokrat olduğunu ve bundan sonraki meslek hayatında da kendisine başarı dileyen Gazetemiz imtiyaz sahibi Rıdvan Fidan, “Çok değerli Müdürümün Mardin’de yaptığı icraatl ve yatırımlar herkesin dilinde ve herkes konuşuyor. Sayın müdürümden çok icraatları Mardin’de konuştu. Birçok ilke imza attı. Şu anda Telekom olarak biz alt yapı olarak Türkiye’nin en ileri illeri arasındaysak bunu sayın müdürümüze borçluyuz.”dedi.

Alevcan’ın Mardin’den ayrılması dolayısıyla üzüntülerini dile getiren Fidan, “Her ne kadar üzüntülü olsak da müdürümüzün daha güzel bir yere gitmesi buradaki hizmetlerin aynısını oralara götüreceğine olan inancımız bizleri sevindiriyor. Diyarbakır büyük bir şansı yakaladı Müdürümüz sayesinde. Ben bu gayreti hep sürdürsün istiyorum. Ülkemiz açısından bunu istiyorum. Daha çok genç ve hayatı hep başarılarla dolu geçsin. Allah yardımcısı olsun. Gelecek hayatında başarılar diliyorum. Mardin’de her zaman bir yeri olduğunu bilsin diyorum ve kendisine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

MARDİN’İ EĞİTİM ÜSSÜ YAPTI

Alevcan’ın giderayak Telekom personellerinin hizmet içi eğitim seminerlerinin bundan sonra Mardin’de yapılması için bir çalışma başlattığı öğrenildi. Telekom’un sit alanındaki eski binasını hizmet içi eğitimlerin yapılabileceği sınıf ve dersliklere çevirmek için bir proje hazırladıklarını anlatan Alevcan, “Projemiz onaylandı ve artık bölgedeki binin üzerindeki Telekom personeli gelip Mardin’de eğitim görecek eskiden Gaziantep’te olan eğitimler artık Mardin’de yapılacak.”şeklinde konuştu.

Kurumsal müşterilerine de veda ziyaretlerinde bulunan Alevcan’ın bu hafta içinde Mardin’den ayrılacağı öğrenildi.

Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum