10 Ekim 2009

Başkan Alkan`ın istifası kabul edilmedi

Mardinspor Başkanı Tekin Alkan’ın istifası kabul edilmedi.

Mardinspor Kulübü basın sözcüsü Adem Özden tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Adana Demirspor karşılaşması sonrası kulüp başkanımız Tekin Alkan orta hakem Çetin Topuz’un yanlı tutumuna tepki olarak istifa edeceğini ve gerekirse kulübü ligden çekebileceğini maç sonu röportajlarda belirtmiş sonrasında bunun gereği olarak maç akşamı istifasını yönetim kuruluna sunmuştur. Yönetim Kurulumuz pazartesi acilen toplanıp istifayı değerlendirmiş, Başkan Tekin Alkan’ın tepkisinde haklı olduğu kanaatine varılmış ve yönetim kurulundan başkana tam destek çıkmış ancak istifası işleme konulmamıştır.” Denildi.

Başkan Alkanın istifasının kabul edilmediği ve her zaman destekçisi oldukları belirtilen açıklamada;

“Bilindiği üzere geçen hafta sonu oynanan Adana Demirspor karşılaşması sonrası kulüp başkanımız Tekin Alkan orta hakem Çetin Topuz’un yanlı tutumuna tepki olarak istifa edeceğini ve gerekirse kulübü ligden çekebileceğini maç sonu röportajlarda belirtmiş sonrasında bunun gereği olarak maç akşamı istifasını yönetim kuruluna sunmuştur. Yönetim Kurulumuz pazartesi acilen toplanıp istifayı değerlendirmiş, Başkan Tekin Alkan’ın tepkisinde haklı olduğu kanaatine varılmış ve yönetim kurulundan başkana tam destek çıkmış ancak istifası işleme konulmamıştır. Aynı saatlerde ilimiz Valisi Hasan Duruer’de istifa kararı dolayısıyla Başkan Tekin Alkan ile görüşmüş istifasının kabul edilemeyeceğini desteklerinin başkan ve Mardinspor ile beraber olduğunu kendilerine belirtmişlerdir. Bütün bu gelişmeler doğrultusunda Başkan Tekin Alkan bu gün itibarı ile şehre gelmiş ve takım ile ilgili çalışmalara kaldığı yerden devam etmeye başlamıştır. Bu bağlamda Tekin Alkan başkanlığında yönetim kurulu olarak eksiksiz olarak görevimizin başındayız. Kapanmaya yüz tutmuş bir halden takımı alıp yeniden lige kazandıran Başkan Tekin Alkan’ın önderliğinde başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır.

Takımın teknik heyeti ile ilgili ortalıkta çeşitli spekülasyonlar mevcuttur. Lig’de hak etmediği bir yerde olan takımımızın durumu ile ilgili olarak teknik heyetten yönetim kuruluna sunulmak üzere bir rapor istenmiştir. Bu rapor zönümüzdeki günlerde yönetimimiz tarafından değerlendirmeye alınacaktır. Halen teknik heyetimiz Şekip Elik başkanlığında hafta sonu oynanacak Belediye Vanspor maçı için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir ve görevinin başındadır.

Mardinspor Yönetim Kurulu olarak Tekin Alkan başkanlığında özveri ile çalışmaktayız. Bu özverili çalışmanın sonucu olarak başarının er veya geç geleceğine inanmaktayız. Unutulmamalıdır ki Mardinspor kapanmanın eşiğinden dönmüş ve son 10 günde lige katılabilmiştir. Eleştirilerde bu noktanın gözden kaçırılmaması gerektiğini kamuoyunun takdirine sunuyoruz. Tüm bunların ışığında Mardinspor’un Kızıltepelisiyle Midyatlısıyla, Nusaybinlisiyle tüm Mardin halkının ortak değeri olduğunun ve takımın gerçek sahibinin Mardin’liler olduğunu unutmadan herkesi Mardinspor’un yanında olmaya ve elinden geldiğince katkı sağlamaya davet ediyoruz. Hafta sonu oynanacak olan Belediye Vanspor karşılaşmasında tüm taraftarlarımızı takımı desteklemek üzere maça bekliyoruz.” Şeklinde ifadeler yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum