18 Ekim 2009

Betül Mardin'de Toprağa Verilecek

İstanbul'da Ders Esnasında Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden 2.sınıf Öğrencisi Betül Erdem'in (7) Cenazesi Memleketi Mardin'de Toprağa Verilecek.

Dün meydana gelen olayda, 2. sınıf öğrencisi Betül Erdem, matematik dersinde 2'şer 2'şer saymak için tahtaya kalktı. Heyecanlı bir şekilde sayıları saymaya başlayan Betül birden yere düştü. Baygınlık geçiren Betül'ü öğretmeninin haber verdiği okul müdürü kucağına alarak arabaya bindirdi. Küçük Betül, okulun yakınındaki Esenler Fatih Sağlık Ocağı'na götürdü. Ancak doktorlar, kalp krizi geçirdiği belirtilen küçük Betül'ün hayatını kaybettiğini açıkladı. Betül'ün cenazesi otopsi yapılamak üzere gece Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Otopsi işleminin ardından Betül'ün cenazesi ailesine teslim edildi. Esenler Belediyesi'ne ait ambulansla Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Betül'ün cenazesi yıkama işlemi için Kozlu Mezarlığı gasilhanesine getirildi. Küçük Betül'ün cenazesinin toprağa verilmek üzere Mardin'in Gülveren Köyü'ne götürüleceği belirtildi.

Bu arada Betül Erdem'in yakınları, kızlarının ölümü ile ilgili konuşacak bir şeyin olmadığını belirterek, gazetecilere açıklama yapmaktan kaçındı. Betül Erdem'in daha önce herhangi bir rahatsızlığının olmadığı öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum