20 Ekim 2009

Compex 34. Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı 19 - 22 Kasım 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek

http://www.compex.com.tr/images/header.jpg
Compex 34. Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı, RÖNESANS Fuarcılık A.Ş.'nin COMPEX Fuarları'nı 28 yıldır düzenliyor olmasının verdiği tecrübe ve birikimle 19 - 22 Kasım 2009 tarihleri arasında çok geniş katılımcı, ziyaretçi kitlesini ağırlayacak.

Fuar ile gerçekleşecek olan COMPEX etkinlikleri içinde yer alan, sponsorlar tarafından desteklenecek seminer, panel, diğer aktivitelerle katılımcılar ve sektörel yöneticiler hem iş dünyasındaki hem de günlük hayatlarındaki kullanımları konusunda en yeni bilgileri edinecekler.

Rönesans Fuarcılık, bilgisayar ve iletişim teknolojilerini geniş kitlelerle buluşturma misyonuyla 28 yıldır COMPEX Fuar'ını düzenlemektedir. Bilgisayar ve İletişim teknolojilerinin herkes tarafından kullanılabilecek bir teknoloji olduğunu insanlara aşılayan COMPEX fuarları, teknoloji tutkunlarının heyecanla ziyaret ettiği bir teknoloji arenası haline gelmiştir.

COMPEX 09

Bu sene otuz dördüncüsü düzenlenecek olan COMPEX 2009 Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı 19 - 22 Kasım 2009 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi' nde ziyaretçilerle buluşacak. COMPEX 2009, bilgisayar, iletişim teknolojileri ve tüketici elektroniğinin günlük hayattaki yeri ve kullanımını gözler önüne serecek. Paneller ve aktiviteler ile renklendirilecek olan fuar, sektörel yöneticileri, bilgi işlem yöneticilerini, satın alma yöneticilerini çatı altında toplayacak.

Tüm bilgisayar ve teknoloji tutkunlarının merakla beklediği GAMEX, bu sene de COMPEX Bilgisayar Fuarı'nın en iddaalı etkinliklerinden biri olacak.

http://www.compex.com.tr/images/ulasimbuyuk.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum