9 Ekim 2009

LAZER

Dünyagöz Hastaneleri Grubu; 13 yıldır Dünya insanlarına hizmet vermeye, son teknolojileri kullanarak "koşulsuz hasta memnuniyetini" sağlamaya devam ediyor. Dünya Göz Hastanelerinde lazer tedavisi olmadan önce, şu soru aklınıza gelebilir; Lazer tedavisinde Neden Dünyagöz?
“LAZERDE NEDEN DÜNYAGÖZ? “
  • ÇÜNKÜ; Gözün 19 ayrı dalında uzmanlaşmış, uluslararası çalışmalara imza atmış full-time çalışan 120 hekim, özel eğitimli 1000 personel ile 365 gün 24 saat sizin %100 memnuniyetiniz için çalışıyoruz.
     
  • ÇÜNKÜ; Avrupa’nın en çok lazer tedavisi gerçekleştiren kuruluşuyuz.
     
  • ÇÜNKÜ; Lazer tedavisinde dünyada en yaygın olarak kullanılan Lasik yöntemini bulan ve dünyaya tanıtan Prof. Dr. Pallikaris, Dünyagöz Grubu’nun bilimsel danışmanlığını yapmakta ve her ay 3 gün hastanelerimizde cerrahlarımızla bir araya gelerek dünyadaki en güncel teknolojileri ve yöntemleri görüşerek vaka tartışmalarıyla hastalarımıza en doğru çözümleri üretmektedir.
     
  • Lazerde FarkımızÇÜNKÜ; Dünyada kullanılan en son teknoloji ve kabul görmüş yöntemlerle lazer ön tetkik ve tedavilerini gerçekleştiriyoruz. FDA onaylı son jenerasyon lazer teknolojilerinin kullanıldığı şubelerimizde sizin göz yapınıza göre belirlenecek yöntemle tedavi olma imkanına sahipsiniz.
     
  • ÇÜNKÜ; Lazer tedavilerinde en başarılı sonuca ulaşmak ve sterilizasyon gibi hastaneden kaynaklanan risklerden hastalarımızı korumak için lazer cihazlarının optik temizlikleri, bakımları ve kalibrasyonlarını düzenli olarak yapmaktayız. Lazer ameliyathanelerinin sıcaklığı ve nemi hepa filtreli özel iklimlendirme sistemiyle 24 saat takip edilmektedir.
     
  • ÇÜNKÜ; Lazer operasyonlarında kullanılan tüm malzemeler orjinal ve kişiye özel tek kullanımlıktır.
     
  • ÇÜNKÜ; Dünyagöz Hastanesi, 1020 ayrı kriterden oluşan 350 ayrı standarda göre denetlenerek JCI tarafından akredite edilmiş ve uluslararası standartlarda hizmet verdiği belgelenmiş Türkiye’deki ilk ve tek göz hastanesidir.
     
  • ÇÜNKÜ; Dünyagöz’de her şey sizin göz sağlığınız üzerine kurulmuştur.
Gözlerinizi Dünyagöz’e Güvenle Emanet Edebilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum