20 Ekim 2009

Mardin Life Ekibi 11'nci sayısı için yemekte buluştu...

Mardin Life Dergisi geleneksel dergi yemeğinde buluşan yazar ve yayın kurulu kadrosu ile 11'nci sayı için görüş alışverişinde bulundu.

Kültür, turizm, tarih ve sanat içerikli konu ve konukları ile dopdolu tek dergisi olan Mardin Life, yeni konular için aylık toplantısını Mardin'in cumbalı tarihi konağında gerçekleştirdi.

Türkiye'nin 81 iline eş zamanlı dağıtımı ile okuyucuları adeta zaman tüneline götürün ve enfes konu ve konukları ile geçmiş tarihi ve geleceğe ışık tutacak konuları her yeni sayısında Mardin’i yansıtan Mardin Life Dergisinin deneyimli yazar kadrosu, yeni çıkacak 11'nci sayı için geleneksel aylık yemekte buluştu. Tarihi Cumhuriyet çarşısında yer alan Mardin Kültür ve Turizm Derneği bünyesindeki Cumbalı evde buluşan Mardinlife Dergisi yazarları, okuyucuları için yeni sürpriz konuları masaya yatırdı.

Mardin'in tarihi ve kültürel zenginliklerini okuyucularına objektif bir biçimde yansıtan ve dopdolu içeriği ile her yeni sayısında adeta nefes nefese okunan Mardin Life Dergisi zengin içeriğini bir yenisini daha eklemenin heyecanı içinde yazarları kıyasıya fikir alış verisinde bulundu.

Derginin Sahibi Rıdvan Fidan, Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş, Yayın Koordinatörü Kadir Üründü, geleneksel aylık yemekte Mardin mutfağının zenginliğine vurgu yaptılar. Yemeği pişiren Yazarlarımızdan Mesut Eriker'e ve eşine teşekkür ettiler.

Çok lezzetli olan şehriyeli bulgur pilavı ile Dahudiye sulu yemeğin damak tadını uzun süre üzerlerinden atamadıklarını dile getiren yayın ve yazar kurulu "Bu lezzette zengin konuları okuyucularımızla yapılacak konuları hazırlamanın güzel telaşını yaşmanın hazzını birlikte yaşamaktayız. 7 bin yıllık tarihsel mirası ile her sayımız farklı konu ve konuları içermekte olan Mardin Life Dergimizde, 11'nci sayada da çok keyif alınacak konular içerecektir. Bu nedenle ele alacağımız konuları sık dokuyup ince elemeden geçiriyoruz. Her sayımız ayrı bir keyif ve heyecanlı talaşla geçmektedir. 11'nci sayamızda aynı duygularla yüklü bir şekilde kaleme alınmaktadır. Okuyucularımızın sabırsızlıkla bekledikleri 11'nci sayımız gerçektende çok zengin içeriği ile onları geçmiş zamana ve yakın zamana ışık tutacak konularla buluşturacaktır. Dergimize gösterilen ilgiden fazlası ile mutlu olduğumuzu söyleyebilirim ve okuyucularımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz" dediler.

Mardin Life Dergimizin başarılı yazarlarından Mesut Eriker de, yazar kadrosunu yemekte buluşturmanın ayrı bir keyfine yaşadığını ve bu hizmetten son derece mutluluk duyduğunu ve yorgunluğunu hoş sohbetle geçirdiğini söyledi. Eriker, kendisinin hazırladığı yemeğe eşinin de katkı sunduğunu ve bu lezzeti birlikte yaşamanın ayrı bir mutluluk ve heyecanını yaşadığını sözlerine ekledi.

Ekrem Arslan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum