25 Ekim 2009

Mardinli Gençlerden Vali Yardımcısına Ziyaret

Mardin Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer’i makamında ziyaret etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifegyavuz.jpg
Ziyarette Gençlik Meclisi, 11 Eylül 2009 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul Sonrası Mardin Gençlik Meclisi olarak kendisini tanıttı, yaptığı ve yapmayı planladığı faaliyetler hakkında Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer’i bilgilendirdi.

Yerelde vermiş oldukları Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor (BBBÖ) Projesi, Bilgisayar Bilmeyen Kalmayacak projesi, Kadın İçin Teknoloji ve Avrupa Birliği Gençlik Projelerinden bahseden Gençlik Meclisi üyelerinin kendisini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcımız Yavuz Selim Süzer, özellikle gençlerin çalışmalarını çok önemsediklerini ve sivil toplum örgütlerinin yerelde daha aktif olmaları için kendilerine her zaman destek olacaklarını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum