17 Ekim 2009

Midyat'ta Erkan AKGÜL Halk Konseri

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C2397674908755599.jpg
Mardin’in Midyat ilçe belediyesini katkıları ile halk konseri düzenlenecek.
Midyat Belediyesi tarafından son bahar şenlikleri kapsamında yerel sanatçıları desteklemek amacı ile halk konseri düzenliyor. Düzenlenecek olan halk konserini mahalli sanatçıların ve müzik dinletisi ilki gerçekleşecek.
Tarihi köşk meydanında açık hava konserinin ilk olarak mahalli sanatçı Erkan Akgül(26)’ün ve gurubun katılımı ile yapılacak.
Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu’na yerel sanatçıları desteklemesinden ve bize bu fırsatı verdiğinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Repertuarımda yaklaşık 6 bin parça bulunuyor. En büyük hedefim repertuarımı on bine çıkarmaktır. Şarkı söylemek benim en büyük tutkum ve yaşama biçimim. Bunun için bizleri unutmayıp bu fırsatı verdiğinden dolayı halk ile kucaklaşmamızı sağlayan belediye başkana ve yönetime teşekkür ederim.”dedi.
Mahalli sanatçı Erkan Akgül, 4 dilde şarkı söylemesi ile biliniyor. Türkçe, Arapça, Kürtçe ve Süryanice şarkılar seslendiren Akgül, türkü, rak ve pop türü parçaları seslendiriyor.
Pazar günü 18–10–2009 tarihiden köşk meydanında verilecek olan halk konseri 15.30 başlayacak. Katılımın yüksek olacağı halk konseri büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum