4 Ekim 2009

MÜSİAD Midyat'ta

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Mardin Şubesi çalışmalarını tanıtmak ve iletişimi güçlendirmek amacıyla Midyat ilçesinde geniş kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete eski Mardin milletvekili Nihat Eri de eşlik etti. Ziyarette Midyat Kaymakamı Fatih Akkaya ile Midyat Belediye Başkanı Şehmuz Nasıroğlu ziyaret edildi.

Ziyarette, Almanya'da 27 Eylül'de yapılan genel seçimlerin Midyat ve Mardin'e yansıması konuşuldu. Almanya'nın Schleswig-Holstein ve Brandenburg eyaletlerinde de eyalet meclisi seçimlerinde Midyatlı Türk Serpil Midyatlı'nın Sosyal Demokrat Parti`nin (SPD) Kiel kentinden eyalet meclisine girmeyi başarmış olmasından gurur duyulduğu belirtildi.

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Kazım Aksoy, Şube Müdürü Lütfü Günlüoğlu, Mardin eski Milletvekili Nihat Eri, MÜSİAD Midyat üyesi Hüseyin Çelebi'nin düzenlediği gezide Midyat basın yayın mensuplarının büyük bir bölümüne nezaket ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette MÜSİAD hakkında bir takım bilgiler verildi, sorunlar görüşüldü ve bilgi alışverişinde bulunuldu. MÜSİAD'ın bir sanayici ve iş adamları derneği olarak Midyat için nasıl bir katkısının olabileceği görüşüldü.

K.Ü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum