9 Ekim 2009

PFİZER Toplum Takımından 21 Kasım İlköğretim Okuluna Çok Amaçlı Salon

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/pfizer.gif
Pfizer Firması Toplum Takımı tarafından Mardin 21 Kasım İlköğretim Okulu’na çok amaçlı salon yaptırıldı. Firma tarafından yaptırılan salonun açılışına İl Milli Eğitim Müdür Vekili Turan Ateş, 21 Kasım İlköğretim Okulu Müdürü Ceylan Toparlı, öğretmen, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Salon açılışında konuşan Milli Eğitim Müdür Vekili Turan Ateş,” Bu tür eğitim hizmetlerinin hayırsever işadamları ve firmalar tarafından üstlenilmesi, Milli Eğitim çıtamızın yükseltilmesi adına çok büyük önem arz ediyor. Firma yetkililerine teşekkürü borç biliyoruz. Okul Müdürümüz Ceylan Toparlı’ nın girişimleri ve çabaları sonucu Pfizer Firmasına yaptırılan Çok Amaçlı Salonumuzda çocuklarımız her türlü etkinliklerini rahat bir şekilde yapabilme imkânına kavuştular. “ şeklinde konuştu.

Tören yapılan konuşmalar ve öğrencilerin yaptığı çeşitli sunumların ardından, verilen kokteylle son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum