18 Ekim 2009

Şahkulubey, artık internet üzerinden de seçmenleri ile buluşacak

AK Parti Mardin Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu sözcüsü Sayın Gönül Bekin Şahkulubey'in kişisel web sitesi www.gonulbekinsahkulubey.com/ yayın hayatına başladı.

AK Parti Mardin Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu sözcüsü Sayın Gönül Bekin Şahkulubey'in kişisel web sitesi www.gonulbekinsahkulubey.com yayın hayatına başladı.

Sitede Şahkulubey’in basın bültenleri, yaptığı temaslar ve fotoğraf galerisi bulunuyor. Sitede Vatandaşların dilek ve isteklerini yazması için de mesaj panosu yer alıyor.

Mardin Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu sözcüsü Sayın Gönül Bekin Şahkulubey'in yaptığı çalışmaları vatandaşlara daha rahat anlatabilmek için web sitesi kurdu.

Bir süre önce kurulan ve yayın hayatına başlayan site Şahkulubey’in yaptığı temaslara yer veriyor. Mardin yerel basın mensuplarının kolayca ulaşması için Şahkulubey’in basın açıklamaları da burada yayınlanmaya başladı.

Açılış sayfasında Şahkulubey’in “Medeniyetler Beşiği Mardinimiz; farklılıkları zenginlik kabul eden çoğulcu kültürel yapısı, binlerce yıllık tarihe tanıklığı, farklı mimari tarzı, etnografik, arkeolojik ve görsel değerleri ile dünya kültür mirasının en önemli, Türkiye’de kültür turizminin de marka şehirlerinden biridir.”mesajının da bulunduğu web sitesinde ayrıca fotoğraf galerisi bulunuyor.

Sitede vatandaşların istek ve dileklerini yazabilmeleri için mesaj panosu bulunuyor.
Nezir Güneş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum