9 Ekim 2009

Sakarya Aycan Çaltekin İlköğretim Okulu İlimizi “Yeşil Yaprağa” Kavuşturdu...

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/aycantema09.gif
Sakarya Aycan Çaltekin İlköğretim Okulu İlimizi “Yeşil Yaprağa” Kavuşturdu

Yavru TEMA çalışmaları kapsamında 2008-2009 eğitim öğretim döneminde uygulanan “Yeşil Yaprak” çalışması neticesinde, TEMA Vakfından “Yeşil Yaprak” almaya hak kazanan Mardin Merkez Sakarya Aycan Çaltekin İlköğretim Okulu “Yeşil Yaprak” ödülünü, düzenlenen törenle, teslim aldı. Yapılan törene Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Turan Ateş, TEMA Vakfı İl Temsilcisi Kemal Aktürk’ün yanı sıra geniş bir veli topluluğu ve öğrenciler katıldı.

Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer, alınan ödülün kendilerini gururlandırdığını ve okulumuzun bu çalışmayla ilimiz öğrencilerinin çevreye olan duyarlılığını ortaya koyduğunu belirtti.

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Sayın Nuran Zeren Gülersoy ise, Bu ödülün tüm Türkiye’de yalnızca seksen okula verildiğini, okulların seçiminde yıl boyunca yapılan çevresel faaliyetlerin değerlendirildiğini belirtip Sakarya Aycan Çaltekin İlköğretim Okulunun “Yeşil Yaprak” ödülünü ilk sıralarda almaya hak kazanarak ne denli büyük bir başarı ortaya koyduğunu dile getirdi.

Vali Yardımcımız Yavuz Selim Süzer ve TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sayın Nuran Zeren Gülersoy tarafından , çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Zeki Doğan Çağlar ve Yavru TEMA Danışman Öğretmeni Mualla Arpağ’a Teşekkür Belgesi verildi.

Tören, öğrencilerin okudukları şiir ve marşların ardından sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum