6 Ekim 2009

Sıra dışı başkanın sıra dışı gol sevinci

Pazar günü oynanan Mardinspor-Adanaspor maçında ev sahibi takımı başkanı Tekin Alkan’ın yaşadığı gol sevinci herkesi şaşkına çevirdi.

Pazar günü oynanan Mardinspor-Adanaspor maçında ev sahibi takımı başkanı Tekin Alkan’ın yaşadığı gol sevinci herkesi şaşkına çevirdi.

Mardinspor-Adanaspor maçını Bilge Köyünden gelen köylülerle tribünden izleyen Mardinspor Başkanı Tekin Alkan, maçın 20.dakikasında Mardinspor’lu Kerem’in attığı golün sevincini yanındaki polislerin saç ve başını yolarak yaşaması dikkat çekti. Golün atılması ile kendinden geçen Tekin Alkan golün sevincini yanındaki polislerin saçını ve başını yolduktan sonra Bilge Köyü’nün muhtarı Abdurrahman Çelebi’ye sarılarak kutladı. Başkan Alkan, gol sevincinin getirdiği şaşkınlığı üzerinden attıktan sonra bu defa da yanındaki polisleri öperek gol sevincini paylaştı.

Tribünde maçı izleyen Tekin Alkan’ın sıra dışı gol sevincinin yanında sıra dışı açıklamaları ile de gündeme gelmişti. Tribünde küfür eden taraftarı kendi eli stattan kovacağını açıklayan Alkan kendisini alkışlayan ve tezahürat edenlerin de elini kıracağını söylemişti.

Bu arada Tekin Alkan Adanaspor’la 1-1 biten maçtan sonra hakemin yanlı maç yönettiği iddiası ile maçtan sonra ya kendinsin istifa edeceğini ya da takımını ligden çekeceğini öne sürmüştü.

Nezir Güneş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum