18 Ekim 2009

TRT'nin Turizm Belgesel kanalı açılıyor


http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/224920090601101628735.jpg
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yayına başlayacak TRT'nin ''Turizm ve Belgesel'' kanalı ile ''İzmir'e bir jest yaptıklarını'' ifade etti.

Arınç ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, TRT'nin ''Turizm ve Belgesel'' kanalının açılış töreninin yapılacağı İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ne (AASSM) geldi.

Merkeze girişte gazetecilere açıklama yapan Bülent Arınç, İzmir'den yayın yapacak kanalın, ''mükemmel yayıncılık örneği sergileyeceğine emin olduğunu belirterek, ''Güçlü bir ekibi var. Türkiye'nin geleceği turizmdir. Arapça, Farsça ve İngilizce kanallarla TRT'nin açılımı devam edecek. Bu kanalla İzmir'e bir jest yaptığımızı düşünüyoruz'' dedi.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde konukları, farklı ve renkli kostümleriyle, yeni kanalın sabah kuşağında Fransızca, Almanca, İngilizce, Rusça ve Türkçe program yapacak sunucular karşıladı.
www.haber7.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum