30 Ekim 2009

Üniversite'de Masa Tenisi Heyecanı

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/masa_tenisi_.jpg
Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Masa Tenisi Turnuvası düzenledi.
Üniversite bünyesinde 5 grubun katıldığı Masa Tenisi Turnuvası büyük çekişmelere sahne oldu.
İki gün devam eden turnuvanın finali Selim Öncü ile Rağıp Ete arasında yapıldı.
Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Serdar Bedii Omay ve eğitim görevlilerininde izlediği final maçı yoğun ilgi ve tezahüratlar arasında Selim Öncü’nün galibiyetiyle sonuçlandı.
5. gruptan dereceye girip birinci olan Selim Öncü, 2.olan Galip Ete ve 3. olan Lokman Direkçi kupalarını rektör Omay’ın elinden aldılar.
Rektör Omay, Cumhuriyetimizin 86. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlediğimiz Masa Tenisi Turnuva’sı yoğun bir ilgiyle karşılandı, amacımız sporu yaygınlaştırmak ve sporun insanlara ne kadar fayda sağladığını eğitimci olarak anlatmaktır. Omay, Sağlıklı bir toplum meydana gelmesi için mutlaka herkes spor yapması gerekir”diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum