5 Kasım 2009

Sunexpressin Mardin Uçuşları Bugün Başladı

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C4820428143970496.bmp
SunExpress'in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mardin'e karşılıklı direkt uçuşları bugün başlıyor. Bugün başlayacak olan Seferler, 5 Kasımdan itibaren Mardin’e perşembe ve pazar günleri yapılacak. Yetkililerden yapılan açıklamaya göre SunExpress’in , İstanbul'un Anadolu yakasından Mardin'e direkt sefer düzenleyen ilk hava yolu şirketi olurken, Sabiha Gökçen çıkışlı iç hat uçuş noktalarının sayısı da 17'ye yükseleceği bildirildi.

SunExpress'in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mardin'e gerçekleştireceği uçuş tarifesine göre, perşembe ve pazar günleri İstanbul'dan saat 15.10'da kalkacak uçak, saat 17.00'de Mardin'e ulaşacak. Mardin'den aynı günler saat 17.30'da hareket edecek uçak, saat 19.25'te İstanbul'a varacağı belirtildi.
www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum