6 Kasım 2009

TRT 6 yeni bir sektör doğurdu

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/287320091106120337130.jpg
TRT 6’nın yayın hayatına başlaması sonrasında Kürtçe çeviri ve dublaj alanında hizmet etmek amacıyla her geçen gün yeni bir firma adım atıyor.

Özel sektörden ulusal yayın olarak ilk adımı Gaziantep merkezli Dünya TV atıyor. Bu adımın ilk olması beraberinde diğer medya guruplarının da Kürtçe yayına adım atabileceklerinin işaretini de şimdiden veriyor. Özel sektörün attığı adımın akabinde yeni bir ihtiyacın ortaya çıkacağını iddia eden ASR Medya, şimdiden alt yapısını Kürtçe Haber ve Kürtçe Reklam alanlarına hizmet vermek için hazırlıklarını tamamlamış.

ASR Medya Kürtçe Çeviri ve Dublajın yanı sıra talep olması halinde başlangıçta İstanbul merkezli ham görüntülü Kürtçe Haber servisi de yapabiliyor. Firma Kürtçe Reklam ve Kürtçe Haber hizmeti de vererek farklılığını ortaya koyarken bu güne kadar alışılmışın dışında bir konsept geliştirerek sektöre farklı bir açılımda bulunuyor.

Sektöre hızlı giren ASR Medya, Kürtçe televizyonculuk başta olmak üzere çeviri, dublaj ve Kürtçe haber dahil, program yapımlarına kadar tüm hizmetleri sunacak uzman kadrosuyla iddialı olduğunu açıkladı. ASR Medya Yapım, sektörün tüm ihtiyaçlarını tek elden yönetebilme kabiliyetine sahip olduğunu belirttiği yazılı açıklamasında kendisini şöyle tanıtıyor:

“2009 yılında profesyonel kadrosuyla, eğitimli çalışanlarıyla sektördeki yerini emin adımlarla almaya başlayan ASR Medya sektöre profesyonel bakış açısı, uzman kadro ve doğru partnerler ile, doğru stratejileri kullanarak hedef kitlesine en kısa yoldan ulaşarak en önemli partneriniz olacaktır. Kürtçe Çeviri, Kürtçe Dublaj, Kürtçe Haber, Kürtçe TV Reklam ve tanıtım filmi prodüksiyonlarından radyo reklamlarına, üç boyutlu animasyonlara, masaüstü yayıncılık hizmetlerinden interaktif medyaya, web tasarımlarına kadar çok geniş bir uygulama alanı olan ASR MEDYA, A dan Z ye her konuda ve her platformda sizi temsil edecek ürünler sunmaktadır”
www.ekovizyon.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum