5 Kasım 2009

Yaz Sezonunu Erken Açan Pegasus’dan,Biletlerini Erken Alanlar Kazanıyor...

http://www.flypgs.com/Downloader.aspx?t=mpbanner&id=103
Pegasus Havayolları; 2010 iç hatlar yaz tarifesi biletlerini 33.99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa açtı…

Pegasus Havayolları 2010 iç hatlar yaz tarifesini de dış hatlar yaz tarifesinin ardından satışa açtı. 28 Mart- 30 Ekim 2010 tarihleri arasında geçerli olacak yaz sezonu iç hat biletlerinde herşey dahil 33,99 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kampanya devi Pegasus, tüm uçuşlarında en ekonomik fiyatlarla uçurmaya devam ediyor. Uçmanın kolay yolu Pegasus, geçtiğimiz ay 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa açtığı dış hatlar yaz tarifesinin ardından, 2010 iç hatlar yaz tarifesini de 4 Kasım 2009 itibari ile satışa açtı. 28 Mart - 30 Ekim 2010 tarihleri arasında tüm iç hatlarda gerçekleşecek uçuşlarda Pegasus misafirleri 33,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı bulacaklar.

Misafirlerine her zaman en ekonomik uçuş fırsatlarını sunan Pegasus Havayolları, Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon ve Van karşılıklı uçuşlarında geçerli olacak 2010 yaz tarifesi için biletlerini erken alan Pegasus misafirleri, biletlerini erkenden alıp, ekonomik seyahat etme fırsatını yakalıyor.
Müthiş Pegasus yaz biletleri 33.99 TL’den başlayan fiyatlarla www.flypgs.com ‘da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum