23 Aralık 2009

Başarılı Eğitimcilere Takdirname

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk İle birlikte Nusaybin’deki okulları denetleyen Mardin Valisi Hasan Duruer, gezdiği okullarda başarılı çalışmalarda bulanan bazı okul müdürlerini takdirname ile ödüllendirdi.
http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/okulmudur09.gif
Mardin Valisi Hasan Duruer, başarılı çalışmalara imza atan Nusaybin Gazi Yibo Müdürü Şemseddin Hamidi, Nusaybin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Vekili Abdurahman Yıldırım ve Nusaybin Anadolu Lisesi Müdür Vekili Ayşegül Yüzer’i takdirname ile ödüllendirdi.

Okul Müdürlerini makamında kabul eden Vali Duruer, “ arkadaşlarımız gece – gündüz demeden özverili bir şekilde çalışıyorlar. Çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedikten sonra öğrencilerin her alanda iyi yetişmesi için okullardaki fiziki şartların düzeltilmesi gerektiğini belirtti. Eğitimde başarısızlığın asla kabul edilemeyeceğini vurgulayan Vali Duruer, Eğitimdeki başarısızlıktan kademe kademe herkesin sorumlu olduğunu ve her kesin bu sorumluluk çerçevesinde çalışması gerektiğini ifade etti.

Okul müdürlerinin örnek çalışmalarının devamını dileyen Vali Duruer, okul müdürlerine öğrencilere verilmek üzere çeşitli kitaplar hediye etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum