19 Aralık 2009

Mehmet Nur Çelik'ten Taraftara Çağrı

Mardinspor Asbaşkanı Mehmet Nur Çelik, "Hafta sonu zorlu bir maça çıkacağız. Seyircimizin desteğine ihtiyacımız var."dedi.
http://www.yerelgundem.com/uploads/haberler/2009/08/24/c982b02_b.jpg
TFF İkinci Lig 4. Grupta mücadele eden Mardinspor son günlerde yakaladığı yükselişini Adıyamanspor maçı ile devam etmek istiyor.

Taraftarları haftasonu oynanacak maça davet eden Mardinspor Asbaşkanı Mehmet Nur Çelik, “Hafta sonu zorlu bir maça çıkacağız Adıyamanspor'un gücünü biliyoruz. Maçtan seyircimizin desteğiyle galip ayrılmak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Galip gelerek bir önceki maçlarda kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmek istiyoruz. Evimizde oynayacağımız bu zorlu maçta 12. adamımızın, seyircimizin desteğine ihtiyacımız var. Başarı için bütün Mardinlilerin Mardinspor'a sahip çıkması gerekiyor. Pazar günü 21 Kasım Şehir Stadyumunda yapacakları zorlu maça; destek için, bütün Mardinli sporseverleri davet ediyorum.”dedi.

Mardinspor’u zor günlerinde yalnız bırakmayıp destek veren taraftarlara teşekkürlerini sunan Çelik, “Zor durumları atlattık. Birçok sorunla boğuştuk. Şu anda durumumuz iyi. Pzar günü çıkacağımız maçı kazancağız. Bu sene bildiğiniz gibi alt yapıya önem verdik.”diye konuştu.

Nezir Güneş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum