25 Aralık 2009

MÜSİAD'lı işadamları Midyat'ta buluştu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Mardin Şubesi, Midyat'ta üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kaynaşma adına düzenlenen kahvaltıya, Nusaybin, Kızıltepe, Savur ve Ömerli ilçelerinden üyeler katıldı.
http://img.haberler.com/haber/461/musiad-mardin-subesi-midyat-ta-kahvaltida-bul-1857461_o.jpg
MÜSİAD Üyesi Hüseyin Çelebi'nin daveti üzerine yapılan kahvaltılı toplantıda, Şube Başkanı Kazım Aksoy'un yanı sıra iş Bankası Şube Müdürü Murat Küreci ve üyeler hazır bulundu. Kahvaltının ardından bölgede yapılması gereken yatırımlar konuşulurken, Şube Başkanı Aksoy, Şenyurt sınır kapısının açılması gerektiğini, diğer sınır kapılarının da 24 saat açık tutulmasında zaruret olduğunu belirtti.

Aksoy, bu konu ile ilgili olarak MÜSİAD Genel Merkezinin rapor hazırlayarak hükümete sunduklarını, bu işin de takipçisi olacaklarını, bu sorunun çözülmesi halinde en fazla bölge halkının yararlanacağının altını çizdi. Soru cevap şeklinde geçen toplantı üyelerin hatıra fotoğraf çekmesiyle son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum