17 Aralık 2009

Okullar arası Voleybol Birincileri Kupalarını Aldılar

2009-2010 Eğitim Öğretim yılında Mardin’de düzenlenen Okullar arası Genç Kızlar ve Genç Erkekler Voleybol turnuvası sona erdi.
http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/voley.gif
Okullar arası Voleybol Turnuvasında kategorilerinde birinci olan takımların ödülleri Atatürk Spor Salonunda düzenlenen törenle verildi.

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cevat Ercan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kuzu, Voleybol İl Temsilcisi Emin Abakay, çok sayıda beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Okullar arası Voleybol Turnuvasında Genç Kızlarda birinciliği Milli Piyango Lisesi alırken, İkinci Nusaybin Lisesi ve Üçüncü Anadolu Öğretmen Lisesi oldu. Genç Erkeklerde ise il birincisi Kızıltepe Lisesi olurken, ikinci Mardin Lisesi ve İl üçüncüsü Kabala Çok Programlı Lisesi oldu.

Genç Kızlarda İl Birincisi Milli Piyango Lisesi ve genç Erkeklerde il birincisi olan Kızıltepe Lisesi voleybol takımları kupalarını Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer’ in elinden aldılar.

Okullar arası voleybol turnuvasında birinci olan okulların voleybol takımlarının kupalarını veren Vali Yardımcısı Süzer, Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Kategorilerinde birinci olan okulların 23-27 Şubat tarihlerinde Gümüşhane ilinde yapılacak olan grup müsabakalarında Mardin’i temsil edeceğini belirtip, aynı başarıyı orda da göstermelerini ve Mardin’i iyi temsil etmelerini istedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum