27 Aralık 2009

Tayini çıkan Müdürden veda mesajı

Mardin Kadastro Müdürü iken bir süre önce Ümraniye Kadastro Müdürlüğüne Kendi İsteği İle Kontrol Mühendisi Olarak atanan Mahmut Gültekin, sitemiz aracılığı ile gönderdiği mesajında herkesten helallik istedi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/gtekin.jpg
Gültekin’in gönderdiği mektup:

“Çok değerli mesai arkadaşlarım; yaklaşık 20 aydır beraberce yürütmeye çalıştığımız Mardin Kadastro Müdürlüğü görevimden ailevi sorunlarım nedeni ile Müdürlükten feragat ederek Ümraniye Kadastro Müdürlüğü’ne Kontrol Mühendisi olarak atamam yapıldı. Çalışmalar sırasında belki bazı arkadaşlarımızı istemeden kırmış olabilirim. Herkes şunu iyi bilsin ki hiçbir arkadaşımıza bilerek ve kasten kızmadım.

Tüm hedefimiz;

Gerçekleştirmekte olduğumuz kadastro hizmetlerini sunarken, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası çerçevesinde Yasal Düzenleme ve Standartlarına Uymayı, Güvenilir olmayı, kişi ve kurumlara zamanında ve doğru hizmet sunmayı, sürekli geliştirerek, araştırma eğitim, denetim faaliyetlerinde bulunmayı ve böylece ülke ekonomisine katkı sağlamayı kalite politikası olarak benimsedik.

Bu doğrultuda,

Günümüzün gelişen teknolojisinin geldiği son noktayı takip etmeyi;

Çalışanlarımızın memnuniyetini ve eğitimli olmalarını sağlamayı;

İletişim ve koordinasyonu en üst seviyede tutmayı ve aynı zamanda geliştirmeyi;

Verimliliğimizi en üst seviyede tutmayı;

Hiçbir zaman kaliteden ödün vermeyerek bu kapsam içinde kişi Kurum ve Kuruluşların memnuniyetini ön planda tutmayı

Kalite Yönetim Sistemimizin etkinliğini sürekli iyileştirerek geliştirerek, hedefler belirlemeyi daha iyi ve kaliteli hizmet vermeyi;

Batı illeri seviyesine yükseltmek oldu. Çünkü Mardin ve Mardin halkı bunu hak etmektedir.

Hedeflerimize ulaşmada desteklerini esirgemeyen başta İl Valimiz Sayın Hasan Duruer’ e, Vali yardımcılarımıza, İlçe kaymakamlarımıza, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, Mardin yerel ve ulusal basın mensuplarına ve mesai arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.

Herkese hakkımı helal ediyor ve sizlerden de hakkınızı helal etmenizi diliyorum.

Hoşça kalın…

Yük. Müh. Mahmut Gültekin”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum