24 Ocak 2010

Edebiyatçılar Mardin’de toplanacak

http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifesgumus.jpg
“Mardin Öykü Günlerinin” birincisi 14 Şubat 2010’da kutlanacak. Ava yayınları, Eğitimsen, Notos Dergi ve Optimum LPG tankları ana sposorluğunda Mardin öykü günlerinin birincisi 14 Şubat 2010 tarihinde kutlanacak.

Ava yayınları genel yayın yönetmeni Ronî War ve Mehmet Dinç yaptıkları basın açıklamasında, çağlar boyu birçok insan öyküsünü içinde barındırmış dinler ve diller şehri Mardin’de gecikmiş olsa da böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını söylediler.

Türk Edebiyatından, Füruzan, Semih Gümüş, Özcan Karabulut, A.Ömer Türkeş, Cemil Kavukçu ve Şebnem İşigüzel’in konuşmacı olarak katılacağı etkinliğe, Kürt edebiyatından da Ronî War, Selim Temo, Sîdar jîr, Azad Zal, Evdile Koçer, Rojin Zarg ve Behlul Zelal konuşmacı olarak katılacaktır.

Füruzan’ın hazırladığı öykü bildirisini ise Mehmet Dinç okuyacak. İki gün boyunca devam edecek etkinliğe çevre illerden de birçok edebiyatseverin katılacağı belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum