9 Ocak 2010

Mardin'e cenaze Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde cenaze taşıyan minibüsle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aynı aileden 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
http://images.habervitrini.com/haber_resim/ambulans_kaza.jpg
Alınan bilgiye göre kaza, Ereğli ilçesine bağlı Bulgurluk köyü yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Seyhan ailesi, cenazelerini İzmir'den Mardin'e götürmek için minibüsle yola çıktı. Ereğli ilçesine gelen Ali Seyhan (54) idaresindeki 35 NCK 26 plakalı minibüs, Muharrem Duru yönetimindeki 31 PU 431 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü Ali Seyhan araçta sıkıştı. Aynı araçta bulunan Emin (46), Beşir (47), Şükrü (36), Nurullah (26), Mehmet (45) ve Aziz Seyhan (45) yaralandı. Kendi imkanlarıyla araç içerisinden çıkan yaralılara ilk müdehaleyi, olay yerine gelen ambulans ekipleri yaptı. Yaralılar, daha sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan Emin, Beşir ve Şükrü Seyhan'ın durumlarının ağır olduğu bildirilirken, araç içinde sıkışan sürücü ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum