23 Ocak 2010

Orman Genel Müdürü Mardin’de

Orman genel Müdürü Osman Kahveci, Orman Genel Müdürlüğü Silvikültürel Dairesi Başkanlığının programlı olarak düzenlediği “Silvikültürel Hedefler ve İlkeler” konulu seminere katılmak üzere Mardin’e geldi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeormn.jpg
Türkiye’de yapılan bütün ormancılık faaliyetlerini değerlendiren ve bundan sonra ormancılık adına neler yapılabileceği konusunda bilgiler veren Kahveci, Mardin’de yapılan ve Türkiye’nin 27 Orman Bölge Müdürlüğünde silvikültür şube müdürleri, ormancılık araştırma müdürlüklerinden gelen araştırmacıların ve Elazığ Bölge Müdürlüğü İşletme Müdürlüğü katılımı ile üç gün sürecek seminerde Orman Genel Müdürlüğün Silvikültürel hedefler ve ilkeler doğrultusunda yapacağı çalışmaların önemini vurgulayarak 2010 yılının Türkiye Ormancılık adına başarılı bir yıl olmasını temenni etti.

Çevre ve Orman İl Müdürü Fahrettin Ay ise Mardin il sınırları içerisinde 2009 yılında 33 bin 940 dönüm meşe ormanı iyileştirme çalışmalarını yapılmış olduğunu ve bin 300 dönümlü bir alanda bir ton meşe palamudu ve 150 kilogram badem tohumu ekiminin program dahilinde gerçekleştirildiğini ifade etti. Ay, çalışmaların 2010 yılında da planlı ve programlı bir şekilde artarak sürdürüleceğini sözlerine ekledi.
Nezir Güneş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum