5 Ocak 2010

Vali Duruer'den başarılı personele takdirname

Mardin Valisi Hasan Duruer, 2009 yılında başarılı çalışmalara imza atan 40 personele takdir belgesi verdi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifetakdirvali.jpg
Vali Hasan Duruer, 2009 yılında vali yardımcıları ve il müdürlerinin de aralarında bulunduğu 40 personelini başarılı çalışmaları sebebi ile tebrik ederek gösterdikleri üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı takdir belgesi ile ödüllendirdi.
Valilik Nişli Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Duruer, "2009 yılı içinde başarı sağlayan bu değerli vali yardımcılarımız, il müdürlerimiz ve diğer personelimiz üstün ve başarılı bir çalışma sergilediler. Kendi sahalarında çok ciddi çalışmalar yaptılar. Gece-gündüz demeden başarılı çalışmalarından dolayı ve bunun yanı sıra kendilerine verilen vazifelerin dışında da kendi yaptıkları üstün hizmetlerden dolayı onlara bu takdirnameyi uygun gördük."dedi.
Vali Duruer, başarılı olan her personelin arkasında ve yanında olduklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum