27 Şubat 2010

Belediye turistler için 5 bin kitapçık bastırdı

Midyat Belediyesi, ilçeye gelen yerli veyabancı turistlere kolaylık sağlamak için, tarihi ve turistik mekanlarla ilgili bilgi veren 5 bin kitapçık bastırdı.
http://okulweb.meb.gov.tr/47/09/185927/aziz_onen/midyat.gif
"Midyat, Dinler ve Diller Diyarı" adlı kitapçığın kapağında cami ve kilise aynı karede bulunuyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Midyat Belediye Başkan yardımcısı Metin Kutlu, "İlçemize gelen yerli yabancı turistlere rehberlik etmek anlamında ve dolaştıkları mekanlarla ilgili bilgileri öğrenebilmeleri için böyle bir çalışma yaptık."dedi.
Turistlerin memnuniyeti için çalışmalara şimdiden başladıklarını belirten Kutlu, gelecek sezonda turist patlaması yaşamak istediklerini söyledi.
Telkari Gümüşçüler Çarşısı, faaliyetteki butik otel ve tarihi hanlara dağıtılan kitapçıklarda, turistik mekanlarla ilgili detaylı bilgi yer alıyor, cami ve kilise aynı karede görülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum