21 Şubat 2010

Rektör'e Ziyaretçi Akını Sürüyor

Milletvekili Halit Demir; hastanede yatmakta olan MAÜ Rektörü Prof.Dr. Omay'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifehalrek.jpg
Partisinin “Halk Günü” toplantısına katılmak üzere Mardin’e gelen AK parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, hastanede yatmakta olan Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay’ı ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Serdar Bedii Omay, tedavisinin sürdüğü Mardin Park Hastanesindeki odası yoğun ziyaretçi akınına uğruyor.

Partisinin ‘Halk Günü’ toplantısına katılmak için Diyarbakır üzerinden Mardin’e gelen Milletvekili Mehmet Halit Demir, beraberindeki yakınları ve kalabalık bir grup ile birlikte Mardin Park Hastanesi’nde tedavisi süren Prof Omay’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Boyun Fıtığı başlangıcı teşhisi konan ve tedavisi doktorlar gözetiminde süren MAÜ Rektörü Prof Omay; hastanedeki odasında Milletvekili Halit Demir’in geçmiş olsun dileklerini kabul ederken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Prof Omay’ın tedavisine devam edileceği öğrenilirken; Pazar günü de YÖK Başkanı Prof Dr. Yusuf Ziya Özcan’ın da geçmiş olsun dileklerinde bulunmak üzere Mardin’e geleceği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum