6 Mart 2010

Eğitim Destek Evi Öğrencilerine Esnaf'tan Özel İndirimler

Kızıltepe Belediyesi Eğitim Destekevinin öğrencilerine esnaflardan destek geldi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifentunc1.jpg
Toplu taşıma, Kuaför (bay-bayan), kırtasiye, giyim, kozmetik ve fırın alanlarında esnaf olan Kızıltepeli eğitime gönül verenler çeşitli oranlarda eğitim destekevi öğrencilerine indirim uyguladıkları öğrenildi.

Yapılan indirimden yüzlerce öğrencinin yararlandığı belirtilirken, konuyla ilgili Eğitim Destekevi Müdürü Nurullah Tunç’un görüşlerini sorduk.

Katkı sunan bütün esnaflara teşekkür eden Tunç, katkı sunmak isteyenlere açık olduklarını belirterek “Esnaflarımızın, öğrencilerimizle yaptıkları satışlarda kurumun kimlik karını göstermek yeterli olur. Bu uygulamadan yaklaşık 2 bin öğrencimiz yararlanmaktadır. Dolayısıyla aileleri de yararlanmış olur. Bu anlamda da esnaf-halk ve öğrenci arasında bir dayanışma da sağlanmış oluyor. Aynı duyarlılığı başta kaymakamlık olmak üzere tüm resmi kurumlardan da bekliyoruz. Yine benzer bir duyarlılığı işadamlarımızın da göstermelerini bekliyoruz” diye konuştu. Öğrenciler ise yapılan indirimden dolayı esnafa teşekkür ettiklerini belirtti.
Faraç Çobanoğlu
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/125_ntunc.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum