6 Mart 2010

Karşıyakalı Taraftarlar, Mardinli Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Gönderdi

Adından hep tribün olaylarıyla bahsettiren Karşıyaka Spor Kulübü (KSK)'nün taraftarları, bu defa örnek bir davranışa imza attı ve Mardinli çocuklar için yardım topladı.
http://img.haberler.com/haber/480/karsiyakali-taraftarlar-mardinli-ogrencilere-1937480_o.jpg
Karşıyaka Taraftarlar Derneği üyeleri, Kızıltepe ilçesindeki Karakuyu İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye malzemeleri ve giyecek gönderdi.

Dernek üyeleri, Karşıyakalı öğretmen Deniz Özgün aracılığıyla topladıkları yardımları, kargoyla yolladı. Karakuyu İlköğretim Okulu'na yolladı. Dernek Başkanı Okan Kırmacı, önümüzdeki iki ayda da etkinlik yapacaklarını söyledi. Nisan veya mayısta Karakuyu İlköğretim Okulu'ndan 10 öğrenciyi Karşıyaka'da ağırlayacaklarını belirten Kırmacı, "Kendilerini sahamızda oynayacağımız bir maça götüreceğiz. Ardından Karşıyaka'yı tanıtacağız. Bu ziyaret sırasında öğrencileri, belediyenin misafirhanesinde konaklayacak." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum