4 Nisan 2010

Meclis Araştırma Komisyonu Midyat'ta

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Araştırma Komisyonu'ndan bir heyet, Midyat ilçesinde incelemelerde bulundu.
http://img.haberler.com/haber/263/tbbm-arastirma-komisyonu-midyat-ta-1987263_o.jpg
Heyetin madencilik sektöründeki sorunları araştırarak alınması gereken önlemlerin belirleyeceği öğrenildi.

TBMM Meclis Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili M. Altan Karapaşaoğlu, madencilerin problemlerini ve Türkiye'de bu işin nasıl cereyan ettiğini, çevreye olan etkilerinin ne olduğunu görmek ve anlamak için ziyaretler yaptıklarını kaydetti. Karapaşaoğlu, şunları söyledi:

"Batman şehrinin pazarının bulunduğu bir mahalle altına sızan benzin kaçaklarının olduğu söylendi. Hatta orada 3-4 sene önce büyük bir patlama oldu, o patlamanın etkilerini görmeye geldik. Ayrıca, o patlamadan zarar gören vatandaşları dinledik. Bu patlamanın sebeplerini araştırmak üzere de bir takım soruşturmalar yaptık. Bilgileri, belgeleri aldık. Komisyonumuzda bu hazırlayacağımız rapora intikal edecek."

İlçenin tarihi yerlerini dolaşan heyet Midyat Kaymakamı Fatih Akkaya, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Edip Demirdağ tarafından karşılandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum