10 Nisan 2010

ÖMERLİ’DE PENS TELİ ÜRETİMİNE BAŞLANDI

Mardin’in Ömerli ilçesinde pens teli imalathanesi açıldı. Dayı-Yeğen şirketi tarafından açılan şirkette her çeşit ve her ebatta (Çit) pens teli imalatı yapılıyor.
http://www.habermardin.com/News_Picture%5C5815555840947595.JPG
Günde 1.5-2 ton civarında pens teli imal ettiklerini Ömerlinin ve komşu İlçelerin ihtiyacını karşıladıklarını belirten Dayı yeğen şirketin Başkanı H.Süleyman Geyik, “ Şirketimiz Şırnak İline ve ilçelerine de pens teli vermektedir. her boy ve her çeşitte imalat yapmaktadır. İmalat işlerinde dört kişi istihdam etmektedir. Şu anda kurmuş olduğumuz tesisi inşallah ileride bu yapılan imalatın üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Pazar bulmakta zorlanıyoruz daha önce Gaziantep’ten getirilen bu pens teli hem pahallıya ve hem de nakliyesinde kaybımız vardı. Bizler bunun imalatına geçmek için bazı hesaplar yaptık neticede daha ucuza imal etmeyi düşündük ve başardık. Bu nedenle vatandaşa daha hesaplı verilmektedir. Hesaplı olması nedeniyle orman ihalelerine giren Müteahhitlerle ve ilçedeki vatandaşlar hesaplı vermemiz nedeniyle bağ ve Bahçe duvarlarını çevirerek koruma altına almaktadırlar. Hedefimiz Mardin İlimizin de bu senayı dalında bende varım demesidir. Şimdilik Şırnak İline vermekteyiz İnşallah çevreyi daha geniş tutmaya çalışacağız” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum