26 Aralık 2010

Çorum Meslek Yüksek Okulundan Sürgücü Çok Programlı Lisesine Kitap Bağışı

http://www.corumhakimiyet.net/yonetim/uploads/09719702000087154564564564654.gif
Hitit Üniversitesi Çorum Meslek Yüksek Okulu, Mardinli öğrenciler için kitap kampanyası başlattı.
Öğretim Görevlileri Tuğba Gülen ve Selma Daşdemir rehberliğinde düzenlenen kampanya çerçevesinde toplanacak kitaplar, Mardin’in Savur Sürgücü Çok Programlı Lisesi’nde kurulan kütüphaneye bağışlanacak.

15 Mart 2010 tarihine kadar devam edecek kampanya ile ilgili hazırlanan duyuruda, Hitit Üniversitesi bünyesinde yürütülen kampanyaya destek vermek isteyenlerin kitap bağışlarının beklendiği kaydedildi.

Gönüllü öğrencilerden kampanyaya destek

İşletme Finansman Bölümü öğrencileri Adem Uysal, Hasan Ateş, Mehmet Güner, Nurettin Aktaş, Yunus Çorlu ve Muhasebe Bölümü öğrencilerinden Seyhan Çelik ve Dilek Şirin’in gönüllü olarak görev aldığı kampanya çerçevesinde şimdiye kadar 350’yi aşkın kitap toplandığı bildirildi.
Kampanya danilinde üniversiteye hazırlık yayınları başta olmak üzere, lise öğrencilerine hitap eden kitap, ansiklopedi ve süreli yayınların kabul edildiği hatırlatılırken bağışlanan kitapların çok fazla yıpranmamış olmasına dikkat edilmesi istendi.

Kampanyaya katkı vermek isteyen herkesin, ellerindeki kitapları Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’na ulaştırabileceği belirtilirken toplanan kitapların ilerleyen tarihlerde Mardin’e yollanacağı açıklandı.

Çorum’dan Mardin’e gönül köprüsü oluşturan kampanya ile ilgili detaylı bilginin, Meslek Yüksek Okulu’nun 223 08 00 (Dahili 3385-3406) numaralı iletişim hattından alınabileceği ifade edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum