26 Aralık 2010

Çorumdan MYO dan Sürgücü Çok Programlı Lisesine Dostluk Köprüsü

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGONEmNNUoYqHDlnouEGte6CTtX1XeHe2BJfJm5Z9e-8ilnit-M3gCjjUinJOJmh-IQIVMo5scsOXgMX0Zio8fiSg6jtdBjuYnedCPCrzYpjN5jBd6sz0MQYkxmxoktpRVXUUhSRq2/s400/kitap.jpg
Hitit Üniversitesi Çorum Meslek Yüksek Okulu tarafından Mardin’in Savur ilçesinde faaliyet gösteren Sürgücü Çok Programlı Lisesi’ne kitap bağışında bulunularak örnek bir davranışa imza atıldı.

MYO’DAN MARDİN’E KİTAP BAĞIŞI

Çorumlu olan ve bu lisede İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Anıl özortakçı’nın okulun kitap eksiği olduğunu bildirmesi üzerine harekete geçen Meslek Yüksek Okulu öğretim Görevlileri Tuğba Gülen ve Selma Taşdemir tarafından 1-15 Mart 2010 tarihleri arasında düzenlenen “Kitap Bağış Kampanyası” sona erdi. Kampanya kapsamında toplanan kitaplar da önceki gün Mardin Savur Sürgücü çok Programı Lisesi’ne yollanmak üzere yola çıkarıldı.
üniversite yönetiminin de önemseyerek destek verdiği kampanya kapsamında Güneydoğu’daki eğitime az da olsa destek verildiği belirtildi. Kampanyada üniversiteye hazırlık kitapları başta olmak üzere lise öğrencilerine hitap eden üniversiteye hazırlık dergileri, testleri, kitapları, romanlar ve hikaye kitaplarının bulunduğu öğrenildi.

Türkiye’deki eğitim-öğretime verdiği önemi bu kampanya ile ortaya koyan Hitit üniversitesi yönetimi, kampanyayı yürüten öğretim Görevlileri Tuğba Gülen ve Selma Daşdemir ile kampanyanın başlaması için girişimde bulunan Anıl özortakçı’ya teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum