26 Aralık 2010

Sürgücü Beldesinde ‘Kent Park’ projesi hayata geçiyor

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSJNpa9f0QQUItkdQYibWW18U6KOPViUH4oACPTphe_EUXFroIE6VrQLvnl-3GRgcNCWUl89ZKAG8gG8aC-XFoLEhXQ9hVxo2G5KhOxiwxd0bjhtrngECzdhxMpoTMZiQc7lwGjUg7/s1600/kent-park.jpg
MARDİN’in Savur (Stewr) İlçesi’ne bağlı Sürgücü (Ewêna) Beldesi’nin BDP’li belediyesi, daha yaşanabilir bir kent için “Kent Park Projesi”ni hayata geçiriyor.

Belde merkezinden bütün mahallelere kadar gerçekleştirilen kilitli parke taşı döşemeleri çalışmalarını sürdüren belediye, şimdi de kilitli parke taşı şantiyesini hizmete açtı. Kilitli parke taşı imalatına başlayan belediye, ayrıca beldede Sürgücü Sağlık Ocağı’nın açılması için 4 bin metrelik arsayı hibe etti. Belediye, çalışmaları kapsamında daha iyi bir hizmet sunmak için kısa damperli bir kamyon aldırdı.

Sürgücü belediyesi, “Kent Park Projesini” hayata geçirmeye hazırlanırken, bu proje kapsamında 16 bin metre arsa satın aldı. Belediye Başkanı Fikri Ökmen, göreve geldiklerinden bu yana sürekli hizmet ettiklerini ve beldelerinin bir model olması için çalışmalara ara vermeden sürdürdüklerini söyledi. Ökmen, Kent Park Projesi’ni hayata geçirmek amacıyla kamulaştırma yöntemiyle projeye başladıklarını ifade ederek, “Projemiz kapsamında bir adet Voleybol ve Basketbol sahaları olacak. Ayrıca bu proje ile birlikte bir piknik alanı oluşturuyoruz. Bir çocuk parkını da bu proje kapsamına aldık. Beldemizde bir yürüyüş pisti bulunmadığı için yine bu projeye dahil ettik. Amacımız kentimizi yaşanabilir bir kent yapmaktır” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum